nobel_sauna_210

Als je op zoek ben naar een leuke sauna weet je in het begin niet zeker wat de kosten ervoor zijn. Erg vervelend aangezien wij als Nederlanders eerst naar de prijzen kijken voordat we daadwerkelijk het product bestuderen. Door de infraroodcabine prijzen eerst te bestuderen op het internet kom je er al vrij snel achter dat het bij infraroodcabine.com een stuk voordeliger is als dat je elders tegen zal komen. Hun bieden een ruim assortiment aan sauna’s voor een vaste lage prijs. Deze prijzen liggen in mijn ogen erg goed vergeleken met wat ik elders gezien heb. Wij hebben er dan ook voor gekozen om bij hun een sauna te bestellen. Deze sauna’s die hun hebben worden netjes bij mij thuis op locatie geleverd zodat ik er geen moeite voor hoef te doen.

Heerlijk vertoeven!nobel_sauna_110

Tijdens het plaatsen van deze infraroodsauna ben ik wel weer op het internet wezen kijken of dat de infraroodcabine prijzen nog steeds het voordeligst was bij hun, en of dat was! Hoe hun het voor mekaar krijgen weet ik niet maar ik ben er in ieder geval zeer tevreden mee. Bij hun is het evenals mogelijk om de sauna te laten installeren  door hun, moet dan ook wel eerlijk zeggen dat je er helemaal geen moeite voor hoef te doen! Alleen maar wachten tot het zover is om te mogen genieten.nobel_sauna_90