Natuurlijke gezichtsmaskers zijn leuk en functioneel. Ze zijn geweldig voor je huid en er zijn zoveel verschillende soorten voor verschillende doeleinden zoals acne, donkere vlekken, rosacea, hydratatie en de lijst gaat maar door. Bovendien zijn ze leuk om te gebruiken en bevatten ze tonnen opwindende, coole en heilzame ingrediënten. Je kunt gezichtsmaskers vinden met fruit, avocado-cacaopoeder, goud, vitamine C en nog veel meer.

Zoals altijd moet je bewust zijn van de ingrediënten die daadwerkelijk in de gezichtsmaskers zitten die je in de winkel ophaalt. Net als bepaalde wasbeurten, reinigingsmiddelen en serums, zijn ze gevuld met vreselijke en giftige chemische en synthetische ingrediënten. Bij natuurlijke gezichtsmaskers kan je erop vertrouwen dat bepaalde middelen niet toegevoegd zijn.

Het is geen geheim dat droog weer de huid van een persoon in de weg staat. Ik heb meestal een gecombineerde tot vette huid, maar mijn huid wordt in de winter droog. Om dit tegen te gaan, probeer ik graag verschillende gezichtsmaskers om mijn huid op te fleuren en op te frissen. Bij natuurlijke gezichtsmaskers vindt je veel recepten met kurkuma, kokosolie, chiazaad, avocado, cacaopoeder en meer. Er zijn zelfs eetbare masker gevonden.

Zelf maken

Voor degenen onder ons die niet in staat zijn om dagelijks (of zelfs af en toe) naar een spa te ontsnappen om te ontspannen, zijn deze recepten voor doe-het-zelf gezichtsmaskers een geweldige oplossing om de huid een voedende, hydraterende boost te geven. Sterker nog, ze zijn allemaal gemaakt van volledig niet-giftige ingrediënten… sterker nog, je kunt de meeste ervan eten en je hebt ze al binnen handbereik in je keuken!

Waarom een ​​zelfgemaakt gezichtsmasker maken?

Er zijn tegenwoordig veel natuurlijke huidverzorgingsopties van hoge kwaliteit (ik zal aan het einde van dit bericht naar mijn favorieten linken), dus waarom zou je er zelf een maken? Het komt erop neer dat het handig, goedkoop en leuk is om te doen, en deze doe-het-zelfmaskers werken echt! Om nog maar te zwijgen van het feit dat u precies weet wat erin zit