Ik ben gek op Azië en met name op Korea, ik weet niet waarom precies maar het is gewoon zo. Het land, de mensen en de spullen die daar te koop zijn trekken me enorm aan. Ook de films en series die heel erg vertegenwoordigd zijn op Netflix tegenwoordig vind ik geweldig. Dus ik had bedacht om ook maar eens wat beauty producten te gaan proberen. Er is veel te koop op dat gebied natuurlijk maar ik ging specifiek voor de Koreaanse markt. Zo kwam ik dus op koreanskincare.nl terecht die veel verschillende merken verkoopt en ook echt wel leuke producten kan ik u eerlijk vertellen. Ik keek mijn ogen uit naar alles wat ik zag maar wat mijn aandacht trok is k beauty. Korean beauty betekent de k. K beauty staat voor alle beauty producten uit Korea en gezien mijn interesse wilde ik natuurlijk alles daarvan weten. Op deze site vond ik wat ik zocht en ik kan u eerlijk vertellen dat ik aardig wat gekocht heb ook. Ik kan wel zeggen dat ik het allemaal nodig heb maar k beauty is gewoon zo leuk dat ik eerlijk toegeef dat het gewoon heel fijn is om naar te kijken. K beauty is een soort van ASMR voor mij, het geeft me rust en ik word er helemaal vrolijk van! Dus ik heb de site binnenste buiten gekeerd en weet een beetje hoe of wat nu. Ik heb besloten om elke maand iets van een ander merk te bestellen, tussen de drie of vier producten van k beauty per keer voor de komende maanden. En voor ik het weet heb ik dan heerlijk veel k beauty producten om uit te kiezen en daar doe ik het natuurlijk stiekem voor, nou ja stiekem, dat ook weer niet. De site laat u ook punten sparen maar u mag er zelf achter komen wat u met deze punten kan doen, dat ga ik nog niet verklappen. U kunt van A t/m Z zoeken op naam of op wat u nodig heeft of wat u gewoon wilt kopen. U kunt ook een wishlist aanmaken.

K beauty voor goede producten op de Koreaanse manier

Het is belangrijk om nieuwe culturen te leren kennen en nieuwe dingen te proberen, daar ben ik een groot voorstander voor. Multiculturele maatschappijen horen dit ook te promoten denk ik want zo leren we elkaar alleen maar beter kennen. Deze website doet daar een kleine bijdrage aan vind ik want ik heb veel geleerd over de Koreaanse cultuur als het gaat om beauty producten uit Korea.

Deze site heeft alles

Deze site is echt een aanrader op multicultureel gebied, want:

  • Veelzijdig en diverse producten uit Korea.
  • Ze zijn te koop voor een leuke prijs.
  • U heeft keuze uit meerdere merken.

Een leuke, interessante website met veel informatie; koreanskincare.nl biedt de nieuwste Koreaanse beauty producten aan dus voor elk wat wils. Van een goede cleanser tot aan crèmes en foundation en meer dan dat natuurlijk. Een betrouwbare website waar ik persoonlijk alleen maar goede ervaringen mee heb.