thermen

 

Verjaardagsfeestje!

Voor mijn verjaardag heb ik een saunabon cadeau gekregen! Het was echt een verrassing, want ik zou mijn verjaardag niet eens vieren dit jaar. Mijn vriendinnen besloten dat zij mijn speciale dag niet aan zich voorbij wilden laten gaan, dus organiseerden zij een surprise party. Ze hebben het gelukkig kleinschalig gehouden, want ik hou niet van te veel mensen om mij heen. Onverwachts, althans. Samen hebben zij ook geld in gelegd voor een gigantische saunabon. Daarvan kan ik het komende jaar een aantal keren naar de sauna. Af en toe zal ik dat samen met mijn vriendinnen gaan doen, maar soms is het ook wel lekker om even alleen te gaan. Heerlijk! Wat een fijn cadeau heb ik gekregen.

thermen

Sauna bezoek

Ik wilde natuurlijk zo snel mogelijk gebruik maken van mijn cadeau, en heb een week later een plekje bij de sauna gereserveerd. Bij Thermen kun je allerlei wellness treatments ondergaan. Dus heb ik er ook voor gekozen eens lekker gemasseerd te worden! Dat sloot ik allemaal af met een rustige wandeling door de natuur en een heerlijk kopje thee. Dat is nog eens tot rust komen! Ik hoef hiervoor niet eens echt op vakantie, bijvoorbeeld! Dichtbij huis kan ik ook tot rust komen en fijne behandelingen ondergaan. Binnenkort ga ik ook nog eens naar een beautysalon. Ik ben benieuwd hoe ik dat zal ervaren! Wie van jullie heeft ook wel eens van dit soort relaxdagjes in zijn eentje? Ik vind het echt een aanrader.