ontspanningsmassage in Amersfoort

Dankzij de heerlijke ontspanningsmassage in Amersfoort, ben ik mij een stukontspanningsmassage in Amersfoort beter gaan voelen. De laatste paar maanden heb ik mijzelf door de dag heen moeten slepen. Het is dat ik naar mijn werk moest gaan, anders was ik mijn bed niet meer uitgekomen. Niet alleen maar lichaam was moe, ik straalde ook niets meer uit. Mijn huid was dof en ook mijn haren zagen er somber uit. De mensen in mijn omgeving hadden ook al in de gaten dat ik niet goed in mijn vel zat en raden mij meerder keren aan om eens langs de huisarts te gaan.

Naar mijn eigen idee, mankeerde ik niets, maar ben toch wel naar de arts geweest. Deze constateerde dat ik tegen de rand van overspannen aan stond. Hiervan schrok ik best wel en heb hierdoor naar mijn lichaam geluisterd. 

Een heerlijke ontspanningsmassage in Amersfoort heeft wonderen verricht

ontspanningsmassage in AmersfoortNadat ik bij de huisarts was langs geweest ben ik meer naar mijn lichaam gaan luisteren. Dit was dan ook de reden dat ik een afspraak had gemaakt voor een ontspanningsmassage in Amersfoort. Niet een standaard behandeling volgens de westerse methoden, maar eentje op een Chinese werkwijze. Deze werkwijze bevat vijf verschillende behandelingscomponenten, zoals:

  • Dian Xue (onder druk)
  • Tuina (duwen en inzien)
  • Anmo (druk en wrijf)
  • Infant Tuina: Chinese massage voor baby’s en jonge kinderen
  • Wai Qi Liao Fa (externe energie)

Zoals je hierboven kan lezen wordt deze techniek op een speciale manier gegeven. Door veel te duwen, knijpen, wrijven en ga zo maar door, ervaar jij een heerlijke massage. Een massage die echt nut heeft en daar kan ik over meepraten.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar de Chinese werkwijze, neem dan contact op met Redsigma. Deze praktijk heeft meerdere behandelingen, waaronder ook acupunctuur, deze wordt vaak gegeven als aanvulling op een massage.