haartransplantatieHet begon mij steeds meer op te vallen dat mijn haarlijn terugliep. In het begin had ik daar niet echt last van, maar het werd steeds erger en ik begon zelfs inhammen te krijgen. Voor mijn werk heb ik veel met klanten te maken en daarom wilde ik wel dat ik er zo vlot mogelijk uitzie. Een haartransplantatie zou voor mij de ideale oplossing zijn, maar in het begin kon ik mij daar niet echt in vinden.

Informatie

Eigenlijk was ik wel nieuwsgierig geworden naar een haartransplantatie en daarom besloot ik op zoek te gaan op het internet naar informatie. De informatie op het internet was heel divers, omdat bij sommige mensen het er heel erg nep uitzag. Uiteindelijk kwam ik terecht op een website van een kliniek in Nederland.

kaal02-1De meeste voor en na foto’s op de website zagen er heel erg goed uit, omdat het in de meeste gevallen niet op viel dat er een haartransplantatie gedaan was. Op het internet zag ik verschillende tarieven staan en dat sprak mij best wel aan. Het idee van een haartransplantatie vond ik steeds minder gek worden en daarom heb ik een afspraak gemaakt bij de kliniek die ik op het internet had gevonden.

Het gesprek met de behandelend arts verliep goed en het leek mij eigenlijk wel een goed idee om de haartransplantatie te laten doen en daarom heb ik volgende maand de transplantatie al. Vrij heb ik al geregeld en ik hoop dat je er niets van gaat zien!