vakantiepark zuid limburg

Wil je eens naar Limburg op vakantie gaan? Goed plan! Want Limburg heeft onwijs veel te bieden voor jong en oud. Daarom leek het ons een goed plan om hier een artikel aan te wijden. We geven dan ook tips over de leukste vakantieparken in deze regio, zodat al bekend bent met de mogelijkheden. Want je zult absoluut geen spijt krijgen van een vakantiepark Zuid Limburg.

vakantiepark zuid limburg

Op vakantie in Limburg

Je wilt er dus een tussenuit in Limburg. Heerlijk wandelen tussen de heuvels, waar je het hele jaar door een mooie tijd kunt hebben. Maar waar ga je dan overnachten? Er zijn veel parken te vinden in deze provincie. Ten eerste Landal Hoog Vaals. Dit is een park wat al jaren bestaat en zeer populair is. Het is voorzien van 355 bungalows. Deze zijn allemaal vrijstaand, waardoor je veel ruimte hebt. Het is gelegen tussen de heuvels, waardoor je het ultieme gevoel van Limburg mee krijgt. Tevens kun je er terecht met grote groepen, zelfs wel tot 24 personen.

Nog een park waarbij je midden tussen de heuvels zit, is Résidence Valkenburg. Dit ligt zo’n tien minuten rijden van Valkenburg, waardoor je deze stad ook altijd even kunt bezoeken. Op het park hoef je jezelf geen moment te vervelen. Zo kun je er terecht in een jacuzzi of sauna. Maar je kunt er bijvoorbeeld ook ‘s avonds het restaurant in, waarbij je ook op het terras kunt zitten. Tenslotte willen we je nog de Waufsberg meegeven. Hier kun je zeer mooie huizen boeken. Ook kun je er de golfbaan op een een mooie wandeling maken. Kortom, ook een park waar je niet stil hoeft te zitten. Kijk dus zeker eens naar de mogelijkheden van Zuid-Limburg, want het zijn er enorm.