Wanneer jij een gezichtsbehandeling wil laten doen kun je het beste terecht bij een schoonheidsspecialiste, of een spa. Ben je binnenkort weer toe aan een behandeling? Hier de drie beste behandelingen op een rijtje zodat jij een goede keuze kan maken die geschikt is voor jouw huid en wensen. Met als laatste een unieke, nieuwe behandeling, de hifu behandeling!

Peeling

Een peeling is een wat heftigere behandeling voor wanneer je jouw huid een boost wil geven zodat deze weer mooi straalt. Tijdens deze behandeling worden er dode huidcellen verwijderd en tegelijkertijd wordt de aanmaak van nieuwe cellen gestimuleerd. Na de behandeling voelt je huid helemaal glad en als nieuw. Dit komt omdat de bovenlaag, met al het vuil en de dode cellen, verwijderd is en de huid die eronder ligt, de nieuwe huid, de nieuwe bovenlaag is geworden. Veel schoonheidsspecialisten gebruiken voor een peeling natuurlijke en zachte producten omdat deze behandeling wat heftiger is voor je huid.

Anti-aging facial

Veruit de populairste behandeling is een anti-aging facial, want wie wil er nou niet jonger uitzien!? Deze behandeling is natuurlijk vooral toepasselijk wanneer je wat rimpeltjes of fijne lijntjes wil vervagen. Voor deze behandeling worden er producten en massage technieken gebruikt om het huid verouderingsproces te vertragen. Tegelijkertijd maakt dit je huid gladder en vermindert dit rimpels.

Hifu behandeling

Dan als laatste de Hifu behandeling. Dit is echt een unieke behandeling die oud collageen vervangt met nieuw collageen. Hifu staat voor high intensity focused ultrasound. Het is een behandeling die werkt met gefocaliseerde ultrasonen, ofwel geluidsgolven! De temperatuur stijgt tot wel 57 graden wanneer de energie een bepaalde diepte bereikt. De stijging van deze thermische warmte in de huid is genoeg om cel vernieuwing en collageen productie in de huid te stimuleren. Deze behandelingen worden alleen gegeven door specialisten zoals, schoonheidsspecialiste Amsterdam Zuid. Ben je nieuwschierig naar de Hifu behandeling, neem dan zeker een kijkje!